Wil je jezelf eens als een echte ster laten vervoeren in een heuse limousine?

Arrangementen

Gala

Diploma gehaald? Feestje vieren? Gala?

Het gala/ schoolfeest: het is misschien wel de laatste keer samen met je klasgenoten een feest viert. Dan haal je toch alles uit de kast? Je zorgt natuurlijk niet alleen voor een mooie jurk of een strak pak, maar ook voor de bijbehorende accessoires. Alles om die laatste keer te stralen. Wat is er nu beter dan op je eindexamen gala of schoolfeest aankomen in een prachtige limousine?

Gala vervoer
In de Verenigde Staten is gala vervoer al jaren een hot item: daar draait het niet alleen om de kleding die je draagt, maar ook om hoe je aankomt. Ook in Nederland wordt een limousine huren steeds normaler. Dat is ook wel logisch, want juist op zo’n mooi feest als je gala, is het leuk om eens extra uit de band te springen. En als je een limousine huurt met een aantal vrienden, dan hoeft dat ook niet veel te kosten. Je kunt de kosten immers verdelen over een groep mensen.

Laat je met je vrienden en/of vriendinnen (max. 8 personen per limousine) in stijl naar je schoolfeest / gala brengen. Imponeer je klasgenoten met je arrivé in een Witte/ Roze Lincoln of Hummer H2 limousine, dit is al mogelijk vanaf € 25 p.p. (Op basis van 8 passagiers)

Dploma uitreiking
Of verras uw dochter of zoon bij het behalen van zijn diploma met een “vertrek” in stijl, Wij staan na afloop van de diploma uitreiking klaar met onze rode loper service en een (alcohol vrije) champagne toast voor de gediplomeerde…
Een dag om nooit te vergeten…

Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier